Tour de Limbourg

Tour de Limbourg

In het najaar van 2020 werd een start gemaakt met de uitrol van Veilig op Weg in heel Noord-Limburg. Als onderdeel van een persoonlijke kennismaking bezocht het projectteam, bestaande uit Regina Bleijenberg en Ton Peeters, alle collega's in de regio.

Op een gure winterdag werden zij verrast met een bezoek aan huis met een vintage Volkswagenbusje. Iedereen mocht plaatsnemen in deze mobiele mini-bioscoop. Zij kregen een exclusieve preview van het animatiefilmpje met de titel Een andere kijk op verkeersveiligheid. Hierin wordt op een leuke laagdrempelige manier uitgelegd waar het project voor staat. 

 

In één ochtend werden alle acht gemeenten bezocht; van Beesel in het zuiden tot Mook en Middelaar in het uiterste noorden. Bram, Hans, Jessica, Mark, Maya, René en Steven kregen ook nog een appeltaartje aangeboden als hint naar de appeltaartgesprekken die met buurtbewoners worden gevoerd.

Met dank aan Harrald Vullings van Star Licht en Geluid die ons veilig door het mooie Noord-Limburgse land heeft gereden.